Despre noi

Leontech Electric își propune să contribuie la proiectele comerciale, industriale și rezidentiale cu soluții pentru evacuarea fumului și a gazelor fierbinți, pentru limitarea propagării focului în clădiri conform normativelor în vigoare și soluții de automatizări ale căilor de acces, prin consiliere promptă și competentă.

Implementarea celor mai bune soluții pentru situația proiectului este unul dintre obiectivele noastre și  punem la dispoziția clienților toată priceperea noastră, acumulată în 10 ani de experiență, astfel încât partenerii nostri să aprecieze nu doar calitatea produselor ci întreaga experiență prin care trec alături de noi pe parcursul proiectului, de la intenție și până la realizarea efectivă.

Credem in lucrul bine făcut și de aceea analizăm în amănunt toate detaliile posibile care ar putea să influențeze buna desfășurare a proiectului. Ne dorim să lăsăm în urmă sisteme funcționale și stabile pe termen lung și avem grijă, în același timp, de resursele financiare limitate ale clientilor nostri.