Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate *(denumita in continuare ‘Acord’) si Respectarea protectiei datelor cu caracter personal conform regulamentului 679 / 27 Aprilie 2016 *(denumit in continuare ‘Regulament’)

LEONTECH ELECTRIC S.R.L. cu sediul social in Judetul Bucuresti, Sectorul 6, Str. Vintila Mihailescu, Nr. 20, Bl. 64, Sc. 3, Ap. 113, Cod unic de inregistrare 39904883, Inregistrata la Registrul Comertului sub Nr. J40/13583/2018 denumita in continuare OPERATOR, in calitate de proprietar si administrator al acestui site, anume www.leontech.ro , va informam urmatoarele :

Art. 1. INFORMATII COLECTATE:

Art. 1.1. Prin intermediul acestui Site Operatorul prelucreaza urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

a) Date identificare potentiali clienti : Nume (Name), Adresa E-mail (Email), Telefon (Phone), ‘Mesaj’ (Message) {camp nemarcat printr-un titlu};

Art. 2. SCOPUL SI MOMENTUL PRELUCRARII DATELOR:

Art. 2.1. Scopul prelucrarii datelor mentionate mai sus (Art. 1) este initierea, stabilirea, mentinerea sau reluarea relatiei profesionale intre noi, ca Operator, si persoana juridica / fizica (ca potential beneficiar) pe care o reprezentati prin intermediul comunicarilor realizate telefonic sau prin email.

Art. 2.2. Concret, Operatorul prelucreaza datele cu caracter personal pentru a:

a) Cere informatii necesare etapei pre-contractuale in vederea accesarii serviciilor/produselor oferite de Operator;
b) Cere informatii pentru reluarea relatiei sau mentinerea relatiei comerciale; c) Trimite oferte / informatii personalizate realizate numai la cerere;
d) Pentru a putea face rapoarte interne pentru evaluarea campaniilor noastre de marketing si promovare si pentru o mai buna pozitionare pe piata in domeniul nostru de activitate;
e) Indeplinirea unor obligatii legale, daca este cazul, la cererea institutiile si autoritatilor in domeniu, sau automat daca legea prevede astfel de obligatii (automat cum ar fi emiterea unor facturi/chitante si alte documente doveditoare).

Art. 2.3. Datele cu caracter personal sunt prelucrate numai dupa ce ati fost instiintat in legatura cu drepturile de care beneficiati dar si grija noastra pentru protectia datelor cu caracter personal.

Art. 2.4. Momentul initial al prelucrarii datelor este la cel al completarii oricarui formular din Site iar datele prelucrate sunt necesare pentru a indeplini scopurile mentionate mai sus.

Art. 2.5. Prin ‘Prelucrare’, in acest caz, ne referim la : colectare, inregistrare, stocare, consultare, utilizare si divulgare partiala (numai in cazul transmiterii produselor prin serviciile de curierat).

Art. 3. TEMEIUL LEGAL AL PRELUCRARII:

Art. 3.1. Conform Regulamentului 679 / 27 Aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal temeiul legal al prelucrarilor noastre este :

a) Art. 6 Lit. B din Regulament pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de la Art. 1.1. Lit. A, conform scopurilor mentionate la Art 2.2. Literele A, B si C din prezentul Acord;
b) Art. 6 Lit. A din Regulament pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de la Art. 1.1. conform scopurilor mentionate la Art. 2.2. Litera D din prezentul Acord;
c) Art. 6. Lit. C din Regulament pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de la Art. 1.1. conform scopului mentionat la Art. 2.2. Litera E din prezentul Acord;

Art. 3.2. Completand prezentul formular de contact confirmati ca: aveti varsta de 16 ani impliniti, ati citit si ca va dati acordul expres pentru prelucrarile datelor cu caracter personal de la Art. 1 Lit A. conform scopurilor mentionate la Art. 2.2. Litera E din prezentul Acord, conform temeiului legal mentionat la Art. 3.1. Lit. B;

Art. 3.2.1. In ce priveste Consimtamantul mentionat la Art. 3.2. , va informam ca, conform Art. 7.3. din Regulament, acesta poate fi retras oricand.

Art. 3.2.2. Daca nu sunteti de acord sa oferiti consimtamantul dumneavoastra pentru folosirea informatiilor oferite in scopurile mentionate la Art. 2.2. Litera D – nu va exista nicio consecinta negativa iar noi nu vom prelucra datele dumneavoastra in acel sens (e.g. pentru a face rapoarte interne de performanta a campaniilor de marketing).

Art. 4. DISEMINARE/DIVULGARE:

Art. 4.1. Datele cu caracter personal oferite de dumneavoastra nu vor fi diseminate, divulgate prin transmitere, oferite, transferate, puse la dispozitie, comercializate, niciunei terte persoane fara acordul dumneavoastra.

Art. 4.2. Singurul mod in care datele cu caracter personal oferite vor fi impartasite cu terte entitati este in cazul indeplinirii unor obligatii legale si numai daca legea prevede expres.

Art. 5. RESPONSABILITATEA TRANSMITERII INFORMATIILOR

Art. 5.1. In momentul completarii oricarui formular din acest Site, furnizand astfel datele cu caracter personal de la Art. 1., confirmati faptul ca aveti dreptul sa actionati in calitate de reprezentant pentru potentialul beneficiar al serviciilor noastre sau, daca este cazul, sunteti chiar potentialul beneficiar.

Art. 6. ALTE DREPTURI SI INFORMATII PRIVIND PRELUCRARILE DE DATE CU CARACTER PERSONAL

Art. 6.1. Datele cu caracter personal vor fi stocate pe o perioada de 24 luni de la data trimiterii ofertei / solicitarii informatiilor/serviciilor noastre, perioada ce va fi prelungita cu durata contractelor pe care le vom derula impreuna cu dumneavoastra in calitate de beneficiar.

Art. 6.2. Aveti dreptul sa aflati ce fel de date detinem despre dumneavoastra ca persoana vizata (daca aveti aceasta calitate), aveti dreptul sa solicitati rectificarea sau stergerea datelor sau restrictionarea prelucrarii (adica sa va opuneti prelucrarii datelor in scopurile mentionate, sau o parte dintre acestea), aveti dreptul la portabilitatea datelor detinute de noi.

Art. 6.3. Aveti dreptul de a depune o plangere in fata autoritatii de supraveghere daca considerati ca drepturile dumneavoastra au fost incalcate.

Art. 6.4. Daca nu sunteti de acord sa furnizati aceste date, formularul de contact sau comanda (dupa caz) nu va fi trimisa respectand astfel alegerea dumneavoastra in calitate de persoana vizata. Motivul netrimiterii este acela ca nu putem executa serviciile dorite fara aceste informatii sau nu ne putem indeplini cu buna credinta obligatiile fazei precontractuale sau viitoarele obligatii contractuale.

Art. 6.5. Nu exista un proces decizional automat de prelucrare a datelor dumneavoastra care sa produca efecte juridice care va privesc sau care va afecteaza intr-o masura semnificativa.

Va multumim pentru rabdarea de care ati dat dovada citind informatiile puse la dispozitie in acest Acord si, daca tot ati facut-o, va asiguram ca il respectam cu strictete nu datorita Regulamentului ci, in primul rand, din grija pe care noi intelegem sa o avem fata de protectia datelor cu caracter personal si importanta acestei protectii intr-o lume in care toate aceste informatii pot fi folosite in feluri nepotrivite cu drepturile si libertatile noastre fundamentale.